Pyha…

Lørdag var der sæson afslutning for Team Wecyclemore – Sammen mod Diabetes. Her har jeg de sidste to år været en del af service teamet, med alle de praktiske opgaver der ligger under titlen

Men da det nu var afslutning, havde vi to fra service teamet besluttet os at vi skulle da cykle med på dagens tur

Foran ventede 53 km i smukke Nordsjælland 🙂

Jeg måtte dog dreje fra sammen med et par andre da jeg løb tør for energi… så det blev “kun” til 40 km. Det var en blæsende og hård tur – må indrømme jeg brugte rigtig meget energi på at koncentrere mig om at ligge rigtigt i feltet af 14 ryttere og holde rette afstand.

Det er første gang jeg har kørt med så mange andre, og det tog vist lidt pusten fra mig, hele tiden at skulle være opmærksom. Jeg glemte helt at kigge ud over landskabet vi cyklede igennem 🚲

Men det var fedt at være en del af holdet på en anden måde – og så er jeg mere forberedt på næste gang jeg skal cykle sammen med mange andre. Hidtil har det været gruppe på to eller 4 jeg har kørt i 😊

Nøgleord: .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.