Rent ud sagt.. jeg har ondt i røven… Undskyld ordvalget!

Lørdagen stod i racercyklens tegn – igen – ja… Der skal nogle kilometer i benene inden 15. juni – nu mere træning inden, nu bedre – dog uden at overtræne  🙂

Vi tog afsted med målet 100 km rundt om Roskilde Fjord

Vi kom godt fra start. Synes benene var gode. Det hjælper også altid når solen skinner og temperaturen endelig kom over 5 grader fra formiddagen af.

Vi havde med-/side vind hele vejen op til Frederikssund, over bla. Sengeløse og Jyllinge. Det var skønt at se nye ting undervejs og cykle en ny rute. Det er vigtigt at der er variation i træningen, så man ikke hele tiden cykler den samme rute. Både sundt for hjernen og kroppen. Men tilbage til overskriften – jeg har ondt i røven… beklager igen..

Mine kvinde-cykelbukser er jeg jo vokset ud af – heldigvis på den positive måde, at der blevet for store 😉 Jeg har derfor haft lånt et par af gemalen, og det har gået fint de andre gange hvor vi har været ude at cykle mens det har været koldere, der har jeg så også haft et par lange cykelbukser uden pude ud over. Men..

..tingene ville sig anderledes i lørdags. Måske det hang sammen med den stive modvind der mødte os, da vi krydsede Kronprins Frederiks Bro i Frederikssund. Mod Gerlev, Skuldelev og Skibby var der ren modvind og sidevind. Mine cykelbukser og min bag var ikke enige om samarbejdet, så det har resulteret i at jeg har de fineste slidmærker på mine balder.. av..av.. nu ved jeg hvordan de små føler det når de har røde numser. Heldigvis lå jeg inde med lidt Zinksalve, så der er blevet smurt på af flere omgange, og jeg kan langsomt mærke at der er bedring – nu er det mandag aften. Skal i hvert fald have salve på igen inden sengetid, så det kan pleje i løbet af natten.

Men det var fedt – trods alt – at sætte flueben ved de 100 km. – med 24 km i snit. Ret godt når man tænker på vejret . 1/3 del af mit mål den 15. juni til Vätternrundan (300 km).

Jeg har ind til videre cyklet 789 km i (januar)marts og april. Ikke ringe, hvis jeg selv skal sige det 🙂

Nøgleord: , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.