..så er jeg tilbage…

En af de vigtigste ting når man har en hjemmeside, er at holde den opdateret…..

Kom så i gang med at skrive Birgitte…!!..

Nå men her er jeg så igen… Meget er sket siden sidste indlæg i maj måned, og for at vende tilbage til sidste indlæg, så er det blevet en succes med vores nye kvinde cykelhold i Taastrup 🙂

Vi er nu oppe på 20 kvinder/damer/piger/quinder/tøser.. Mange har hørt om holdet fra en veninde eller nabo, andre har læst en af de artikler der har været i Lokalavisen Taastrup og onlineavis før og efter sommeren

Fælles for os alle, er at vi elsker at cykle sammen med andre

Jeg har gennem hele 2018 holdt styr på mine kilometer på landevejen og i dag 13. august 2018 har jeg cyklet total 3822 km. Det er squ da meget sejt!  😉

En stor del af træningen er naturligvis i foråret, da jeg skulle træne op til Vätternrundt i Motala den 15. juni. Det var en fantastisk oplevelse at deltage i. Virkelig godt organiseret, lige fra afhentning af chip, information, mærkning af rute, forplejning undervejs, toiletter og alt muligt andet. Jeg laver et separat opslag om turen senere..

 

Generelt kan jeg mærke at jeg er blevet stærkere, både fysisk men også mentalt. Jeg tror mere på at jeg kan nå den ønskede distance når vi træner.. dog arbejder jeg stadig en del på at få farten op, men som en klog mand siger til mig.. så er det jo min første rigtige sæson på racercyklen.. og det har han jo ret i 🙂

Herunder et billede af den kloge mand og mig selv 😉

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.