JUHUU…. jeg gjorde det!!

To cykelture siden sidste opslag ….. og så kan jeg sige at jeg har rundet de 5000 km

Det er nu lidt blæret, hvis jeg selv må sige det.. helt præcist 5027 km har jeg tilbagelagt på, primært, de danske landeveje..

..vi kan hive de 300 km ud jeg cyklede i juni til Vättern Rundt.. det er hvad jeg har cyklet i “udlandet”

Vi er et godt team..

.. min Giant Liv Avail Advanced3 og jeg..

Min cykel!

Jeg kan stadig blive overrasket over hvor glad jeg bliver under en cykeltur – og at jeg kan glæde mig hele dagen til at jeg skal ud på landevejen. Nu er det dog vintertræningen der tæller, og det er mest på spinning cyklen. To aftener om ugen, af 90 minutter… det er effektiv træning, som kræver en del væskeindtag både op til og under træning

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.